Natuurfilmwedstrijd voor jongeren


Wildlife Film Festival Rotterdam organiseert de Nationale Natuur Filmwedstrijd voor jongeren. Alle jongeren tot 16 jaar kunnen hieraan meedoen. Je kunt je natuurfilmpje tot en met 28 september insturen.

Natuurfilms zijn populairder dan ooit. Met beelden, bijvoorbeeld gemaakt met je eigen telefoon, kun je heel goed laten zien wat natuur voor jou betekent. Natuur is overal, onder een stoeptegel, in je achtertuin. Maar ook in het bos bij je oma of op je vakantieadres.

Maak je eigen natuurfilm
De Nationale Natuur Filmwedstrijd roept jongeren op een eigen korte natuurfilm van maximaal drie minuten te maken en in te sturen. De beste filmpjes worden eind oktober op het Wildlife Film Festival Rotterdam vertoond. Een jury maakt dan ook de winnaar bekend.

De wedstrijd
Maak je eigen natuurfilm van maximaal drie minuten
Het onderwerp is vrij, kan over van alles gaan (vogels in je tuin, het bos bij je oma, of de natuur tijdens je vakantie)
In samenwerking met Nederland Zoemt is er dit jaar speciale aandacht voor de wilde bij
Iedereen tot 16 jaar kan meedoen
Je maakt en monteert de film zelf of in een groepje van maximaal vier personen
Inzenden van je film kan tot en met 28 september 2018
De beste films worden vertoond tijdens WFFR 2018, op 27 oktober in Cinerama Rotterdam

Tips

Denk niet te moeilijk! Met je telefoon kun je al een geweldige film maken. En zelfs in de achtertuin kom je al onderwerpen tegen. Gebruik de bewerkingsprogramma’s op je telefoon of computer om je filmpje te bewerken.


Meer informatie

Lees de wedstrijdvoorwaarden en meer tips op nationalenatuurfilmwedstrijd.nl. Inzenden van filmpjes kan tot en met 28 september.


Bron&foto: Gemeente Rotterdam

BewarenBewaren

BewarenBewaren