Mandala workshop

Stichting De Nieuwe Nachtegaal
Mezenhof 1, Rotterdam

Met maken van een mandala kan je zien als een spiegel voor jezelf. 
Het op intuïtie plaatsen van lijnen en punten, het kiezen van de kleuren en de plek in de mandala heeft ook een symbolische betekenis. 

Door naar de betekenis te leren kijken kun je de mandala lezen en inzicht krijgen in waar voor jou op dit moment de belemmeringen zitten, of waar het juist heel goed gaat. Door dit toe te passen kun je jezelf ontwikkelen.

Doordat je onbewust tekent vanuit je hart en je er dus niet over nadenkt komt het proces vanzelf opgang. Door te concentreren op wat je ziet en tekent neem je dingen veel bewuster waar, in je tekeningen maar ook in de wereld om je heen. Je concentratievermogen wordt beter, je gaat beter tekenen en je vind meer rust en balans in jezelf.

En het leuke is dat iedereen het kan, ook als je nog geen of weinig ervaring hebt met tekenen is dit een hele leuke creatieve manier om er eens mee te beginnen.

Het gaat bij mandala tekenen niet om de techniek of hoe het er aan het einde uitkomt te zien, het gaat echt om het proces, het plezier en dat je op een ontspannen manier creatief bezig bent.  Het leuke is dat de uitwerkingen vaak zo mooi zijn, dat je echt trots bent op jezelf.

Kosten : € 2,50 per keer
Tijd: 19:30 tot 21:00
Dinsdagavond
​Voor wie? Iedereen boven de 16 jaar

Wil je daar bij zijn? Meld je aan…